Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας), ή να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προιόν. Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. (στην περίπτωση που παραλάβετε Παρασκευή, η επιστροφή πρέπει να γίνει το αργότερο την Δευτέρα)

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης. 

Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή όπως επίσης και τα τραπεζικά έξοδα που μπορεί να υπάρχουν.

Tο κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων ανέρχονται στα 6 ευρώ (στην επιστροφή χρημάτων, εάν η τράπεζα σας δεν είναι ίδια με την δική μας, alpha bank, τα έξοδα εντολής επιβαρύνουν τον πελάτη). Στις παραγγελίες για Κύπρο, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα επιστροφής

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΠΑΚΟΥ (closetkal), ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31, ΕΥΖΩΝΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54640. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και μετά να ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής.

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)
  • Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.
  • Τα προιόντα που ανήκουν στην κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ δεν επιστρέφονται & δεν αλλάζονται
  • ΔΕΝ γίνονται επιστροφές χρημάτων σε παραγγελίες που έγιναν μέσω paypal.
  • ΔΕΝ μπορεί να γίνει επιστροφή όταν έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικός κωδικός!
  • ΔΕΝ μπορεί να γίνει επιστροφή κατά την διάρκεια του black Friday
  • Στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται αλλαγές
  • Στις παραγγελίες για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ & ΚΥΠΡΟ δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Σε περίπτωση που παραγγείλετε με αντικαταβολή και δεν παραλάβετε το δέμα σας δεν μπορείτε να παραγγείλετε ξανά με αντικαταβολή. Για να παραγγείλετε εκ νέου θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με κάρτα.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στο, 2311262124 ή στείλτε μας mail: info@closetkal.gr 

Βασιλέως Γεωργίου 31, περιοχή Ευζώνων, 1ος όροφος