Ελλάδα:

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της ACS courier. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και δεν λάβετε κάποιο προειδοποιητικό email για κάποια καθυστέρηση ή κάποιο προιόν το οποίο δεν είναι διαθέσιμο ισχύουν τα εξής:

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών είναι:

Κατάθεση / Πληρωμή με πιστωτική κάρτα / Paypal  2.20Ε

Αντικαταβολή: +1.70E (συνολικό κόστος 3,90E)

PayPal: +1,50E (συνολικό κόστος 3,70E)

(Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει το ποσό των 45 ευρώ τα έξοδα της αποστολής είναι δωρεάν)

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό. Συνήθως χρειάζονται 1-3 εργάσιμες. Αν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή χρειάζονται 1-7 εργάσιμες και το κόστος είναι μεγαλύτερο, μπορεί να γίνει όμως παραλαβή από το πλησιέστερο κατάστημα που θα ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις.

Δυσπρόσιτες περιοχές:

Kατάθεση / Πληρωμή με πιστωτική κάρτα / Paypal 5.20Ε

Αντικαταβολή: +1.70E

PayPal: +1,50E

Kύπρος:

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της ACS courier. Το κόστος των μεταφορικών είναι 7,30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική, κατάθεση και paypal. Δεν ισχύει η αντικαταβολή. (Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει το ποσό των 85 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν). Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 10-15 εργάσιμων ημερών.

*  Για να φύγει το δέμα από εμάς είναι πιθανό να χρειαστούν από 1 – 3 εργάσιμες. Ανάλογα το φόρτο των παραγγελιών. 

* Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα – Παρασκευή. Τα δέματα που αποστέλλονται την Παρασκευή έχουν μία παραπάνω καθυστέρηση καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. 

* Η acs κάνει έως 3 προσπάθειες παράδοσης στο χώρο σας. Εάν δεν σαν βρει, σας αφήνει σημείωμα με τον αριθμό της αποστολής και τα στοιχεία του καταστήματος της acs που σας εξυπηρετεί ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση. Επίσης μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας και από το κατάστημα της acs που σας εξυπηρετεί όπου και παραμένει το δέμα εκεί για κάποιες ημέρες.

Εξωτερικό:

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της DHL. Το κόστος των μεταφορικών είναι 15 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική και paypal. (Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει το ποσό των 150 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν). Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Χώρες – Περιοχές που αφορούν τις παραγγελίες προς εξωτερικο

Αυστρία / Βέλγιο / Βουλγαρία / Γαλλία / Γερμανία / Δανία / Εσθονία / Ισπανία / Ιταλία / Κροατία / Λετονία / Λιθουανία / Λουξεμβούργο / Μάλτα / Ολλανδία / Ουγγαρία / Πολωνία / Πορτογαλία / Ρουμανία / Σλοβακία / Σλοβενία / Σουηδία / Τσεχία / Φινλανδία